https://sharetheroad.dk/wp-content/uploads/2021/06/videoN.png
Kom med på
ShareTheRoad rejsen

I det næste års tid rejser jeg rundt i Danmark, og undersøger hvad vi kan gøre for at stoppe vejvrede. 35% af alle danskere har oplevet vejvrede, og det tal er stigende. Der skal gøres noget!

Jeg tager ud i landet og tale med folk, der har oplevet vejvrede, og folk der har ideer til, hvad vi kan gøre ved problemet. For én ting er sikkert – vi skal det her problem til livs!

Følg min rejse her og på de sociale medier.

Michelle Vesterby
#ShareTheRoad ambassadør

Rapha er med til #ShareTheRoad

Tusindvis har delt historier og kommentarer med deres bud på, hvad der kan gøres ved konflikten mellem cyklister og bilister. Michelle Vesterby er taget til cykelklubben Rapha Cycling i København for at høre, hvordan de tilgår udfordringerne med deres ride-leader initiativ.

Send os dine tanker på, hvordan vi kan få endnu mere kærlighed på vejene – så kan det være, at det er dit initiativ, som vi følger op på i næste afsnit.

Michelle Vesterby
#ShareTheRoad ambassadør

De sidste 4-5 år er konflikten blevet markant voldsommere. De fleste motionister har oplevet at blive kørt ned.

Brian Holm
Sportsdirektør Deceuninck-Quick Step
Video: Live-event

Hvad kommer Tour de France til at betyde for interessen for cykelsport, og dermed også i forhold til trafiksikkerheden på landevejene? Vi tog et deep-dive ned i emnet til vores ‘Share the Road x Tour de France’ event. Anders Mielke fra Forhjulslir var vært, og interviewede Brian Holm (sportdirektør Quick-Step), Mathias Norsgaard (Movistar), Alex Pedersen (Grand depart Danmark) og Camilla Lykke (professionel triatlet).
Se hele eventet her.

Vær med på vejen videre

Vi vil sammen skabe bedre sikkerhed på vejene.
Vær med til at fremme vores fælles mål om nul ulykker
og nul tilskadekommne i trafikken.

Skriv under nu