Manifestet

Share the Road manifestet blev til i kontrollerede konfrontationer. Vi lod frustrerede cyklister og bilister, der hver havde oplevet vejvrede, mødes og tale deres oplevelser gennem med hinanden – under kyndig ledelse af en konfliktmægler. I løbet af konfrontationen nærmede de sig hinanden, satte sig i den andens sted, og gennem denne nye forståelse vendte de fortidens frustrationer til fremtidens praktiske gode råd til hvordan vi sammen kommer videre.

Mød trafikanterne

"En cyklist i min verden er værst hele tiden"

Sådan lyder citatet fra kvinden. Se med i videoen her hvor den hårdkogte bilist møder en hverdagscyklist der måske får hende på andre tanker. #ShareTheRoad

https://sharetheroad.dk/wp-content/uploads/2021/06/video3.png
https://sharetheroad.dk/wp-content/uploads/2021/06/video4.png
"Bilisterne glemmer at koncentrere sig når de kører bil!"

Mød en cyklist, der kører på cykel til alt. Han mener at bilisterne glemmer koncentrationen når de kører bil og derved udgør en stor fare for de mange cyklister der er på de danske veje.

Vidste du at 62% oplever manglende hensyn ved højresving. Både bilister og cyklister oplever manglende hensyn ved højresving. I en undersøgelse foretaget af Megafon oplever 62% af de adspurgte manglende hensyn ved højresving. Generelt viser undersøgelsen, at både bilister og cyklister mener, at parterne ikke er opmærksomme eller viser hensyn i trafikken.

Vær med på vejen videre

Vi vil sammen skabe bedre sikkerhed på vejene.
Vær med til at fremme vores fælles mål om nul ulykker
og nul tilskadekommne i trafikken.

Skriv under nu
#ShareTheRoad
Manifest

Få en ‘Share the Road-manifest’ plakat til væggen i klubben, foreningen eller kontoret. Skriv det under, tag et billede af alle underskriverne og smid det på SoMe under hashtagget #sharetheroad – så er du/I med til at fremme agendaen om nul tilskadekomne og nul dræbte i trafikken. Plakaten er 70x100 cm og vi sender den til jer helt gratis.

Bestil gratis plakat


    Tak for din bestilling!

    Vi sender plakaten til dig snarest muligt. Når du modtager den vil vi meget gerne se den. Tag gerne et billede og tag os på Facebook eller Instagram som Continental Danmark eller med #ShareTheRoad